Europaresan 2020

Vindeln

Idag viste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på. Mycket är stängt på Söndagar märkte vi. Vi lämnade naturcampingen vid 11 tiden och åkte mot Burträsk för att se eller köpa ost. Med det var stängt pga Corana’n. Lite surt så fortsatte vi mot Vindeln. Där finns ett rökeri som vi tänkte besöka.

Men även det var stängt. Det skulle öppna igen på måndag 07:00. Nu var himlen blå och sol en sken så nu ville vi inte sitta i bilen. Det skulle finnas en camping 2,3 km bort mot någon fors med ett naturum. Här var samhällets alla invånare. Ett fantastiskt vacker område.

Vi slog till på en plats.

Det blev lite Qesadillas i solen till lunch. Före middag så gick vi och tittade på forsen och området.

Till middag blev det grillade kycklingfilé och potatissallad med tillhörande sallad. Servicehuset till campingen var uppdelade i två kompletta kök

Efter älven gick det gångvägar med belysning.

en eller två björkar?

Solen gick ner över forsen. Så var tvungen att försöks ta några bilder